Artan Grubi: Çairi nuk është bukëpërmbystë, Çairi e Shkupi janë të Ali Ahmetit

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë dhe zyrtari i lartë i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) –Artan Grubi në tubimin “Bashkë për Europë” të liderit Ali Ahmeti me qytetarë dhe strukturat partiake në Çair të Shkupit tha se sonte jemi këtu sepse kemi nevojë për pajtim e unifikim, jo për përcarje dhe ndarje.

“Cairi nuk është bukëpërmbystë, Cairi e Shkupi janë të Ali Ahmetit. Frikë nga gara dhe konkurrenca ka vetëm i dobëti. Asgje nuk filloi dhe nuk do të përfundoj as me mua e as me dikë tjetër, vetëm fryma e Ali Ahmetit duhet të jetë e përjetshme sepse është më e mira për shqiptarët. BDI ka frymëzuar në cdo gjenerate, ndaj nuk ulim më nivel, por garojmë për nivele më të larta. Na lini të punojmë, mos u bëni mashë në dorë të huaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *