Në burgun e Idrizovës është zbuluar një tunel për arratisjen e të burgosurve me dënime të larta

Në burgun e Idrizovës është zbuluar një tunel i gërmuar, kanë konfirmuar për “360 shkallë” nga Drejtoria për Zbatimin e Sanksioneve.
Siç thonë, përfaqësues të më tepër institucioneve përgjegjëse janë në teren dhe janë duke vepruar në lidhje me rastit, dhe për këtë shkak gjatë ditës priten më tepër informacione zyrtare.
Një pjesë e mediave duke u thirrur në burimet e veta, jozyrtarisht publikuan se tuneli është zbuluar sot në aksionin e policisë së burgut. Tuneli ka qenë në gjatësi prej 60 metra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *