Tragjedi në një familje të Shqipërisë, vdesin nga COVID-19 prindërit dhe djali

Tragjedi familjare ka ndodhur në një familje nga Rubiku i Lezhës, ku kanë vdekur prindërit dhe djali nga COVID-19.

Advertisement

3 familjarët që kanë ndërruar jetë në pak ditë janë Hamit, Dushe dhe Alban Cara.

21 viktima nga koronavirusi janë regjistruar në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *