Një 72 vjeçar nga Bërvenica, sulmohet nga bashkëfshatari

Tetovë, 23 mars – 72-vjeçari T.A. nga Bërvenica e Tetovës, të mërkurën në ora 13:45 në SPB Tetovë ka raportuar se më datë 19 të këtij muaji rreth orës 20:30 ka qenë i sulmuar fizikisht nga bashkëfshatari i tij L.A.(52) me të cilin ka procedurë gjyqësore. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *