Në pikëpagesën në Tetovë konfiskohet sasi e madhe e drogës

Tetovë, 24 mars – Në pikëpagesën para Tetovës, në autostradën Gostivar – Tetovë sot në mëngjes rreth orës 7, policia konfiskoi sasi të madhe të drogës dhe arrestoi dy dilerë të dyshuar, informuan për MIA-n burime të MPB-së. Ata konfirmojnë se po vijon aksioni policor, ndërsa detaje paralajmërojnë pas përfundimit të tij. Burimet e njëjta bëjnë të ditur se ky është një nga vargu i aksioneve të cilat këto ditë i zbaton policia për çrrënjosjen e tregtisë së paligjshme me drogë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *