Tetovë, sulmohet një 40-vjeçar në vendin e punës

Dje (23-mars) në ora 18:00 personi A.S.(40) nga Tetova, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 17:00 në rrugën “Dimo Gavrovski” në Tetovë, ku ishte duke kryer detyrimet e tij të punës, është sulmuar fizikisht nga një person që e njihte.

Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *