“Grupi i Zjarrit” publikon listën: U shkarkuan nga BDI sepse kishin mendim ndryshe

Të pakënaqurit brenda Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), të njohur si “Grupi i Zjarrit”, kanë reaguar përmes një komunikate duke shpreh pakënaqësi në lidhje me ndryshimet e fundit në përbërjen e Qeverisë dhe institucioneve që udhëhiqen nga Qeveria.

“Treni i Artan Grubit dhe kërcënimi i drejtpërdrejtë për eleminimin politik të gjithë atyre që mendojnë ndryshe brenda BDI-së, u realizua në mënyrën më brutale të mundshme, njejtë siç shkarkoheshin brenda nate ‘të papërshtatshmit’ në sistemin monist.

Dallimi ekziston se këto shkarkime të inicuara nga inatet e Artan Grubit, u paralajmëruan nga megafonat e tij, portalet shpifëse, të korruptuara me paratë e qytetarëve që asnjëherë nuk e votuan Grubin.
Zëvendësministri i Mbrojtjes, Bashkim Hasani një kuadër model i BDI-së që solli sa e sa fitore në Gostivarin e humbur me kampanjën SRMN të Artan Grubit, u shkarkua pa asnjë vërejtje në detyrën e tij. Resmi Ejupi, Adnan Ejup, shumë drejtorë klinikash, siç janë Alajdin Memedi, Besim Koka, Aziz Maksuti, Qamil Kovaçi, pastaj Fikri Aliti, Migjen Selmani, Nehat Nuhiu, Ajrulla Mustafa e të tjerë, u shkarkuan vetëm pse menduan ndryshe, pa asnjë arsye për lëshime eventuale në detyrat e tyre.

Gjithë ata kishin një qëllim, demokratizimin e BDI-së, dhe krijimin e ambientit për konfrontim ideshë dhe jo krijimin e përçarjes mes bashkëpartiakëve, që bëri Grubi, për të shpëtuar karriken e tij të pamerituar.
Këta njerëz që po shihni në foto asnjëherë nuk thanë një fjalë të keqe për Ali Ahmetin, as që thonë tani, por djallëzia e Artan Grubit, dhe keqpërdorimi i mediave që ka nën kontrollë, bëri që gjithë akuzat ndaj tij, për dështimet absolute në çdo fushë tia mvesh Ali Ahmetit, duke u arsyetuar se këto kritika nuk janë kundër tij por se kundër Ahmetit.

Gjithë të shkarkuarit dhe ata që s’mund ti shkarkon Artan Grubi me kohë kanë alarmuar se ky njeri ka për synim ta shkatërojë BDI-në nga brenda, punon për ambicjet e tij të çmendura, në dëm të gjitha proceseve ndaj poullit shqiptar në Maqedoni dhe në rajon.

Këta njerëz në foto i shkarkove Artan Grubi, por ti ku do të shkosh kur do të shkarkon votuesi shqiptar?”, thuhet në reagimin.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *