Incident i madh në Jane Sandanski, “Komitët” dhe “Çkembarët” përleshen mes vete (VIDEO)

Derbi në hendboll mes Vardar 1961 dhe Eurofarm Pelister ka sjellë kaos të vërtet, në momentin kur tifo grupi “Çkembari” ka hyrë në tribunat. Ata kanë përdorur mjetet piroteknike, ndërsa kanë gjuajtur edhe në pjesën ku kanë qenë tifozët neutral.
Policia ka reaguar por shumë vështirë e kontrollonte kaosin. Në ato momente në teren kanë hyrë edhe “komitët” të cilët gjuanin me gjësende në drejtim të “Çkembarëve”.
Një pjesë e publikut e cili ishte në tribunën e mysafirëve braktisën vendin e tyre.
Loja është në sallën Jane Sandanski, ndërsa pas incidenteve është ndërprerë, raporton SHENJA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *