Blerim Halimi nga ASH-Saraj mori detyrën drejtor i Spitalit Psikiatrik-Bardovca në Shkup

Sot edhe zyrtarisht Blerim Halimi mori detyrën Drejtor i Spitalit Psikiatrik-Bardovca në Shkup. Pasi deri tani në këtë drejtori ka qenë Qamil Kovaçi nga fshati Rashçe, anëtar i Bashkimit Demokratik për Integrim dega Saraj.

Blerimi Halimi vjen nga dega e ASh-së në Saraj, pas marrëveshjes për hyrje në Qeveri të kësaj partie ku u nda ‘kulaçi’ nga partnerët LSDM-BDI ku përpos ministrive dhe zv/ministrave i takojnë edhe disa drejtori. /KlanMacedonia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *