Ndalohet një person nga Zherovjani i Tetovës, kundërshtoi urdhërin e policisë dhe tentoi të arratisej

Zyrtarët e policisë të SPB-Tetovë, mbrëmë (28-mars) rreth orës 02:30, në Zherovjan të Tetovës kanë ndaluar personin B.E.(28) nga ky fshat i Tetovës, i cili kishte kundërshtuar urdhrin e tyre gjatë kryerjes së veprimeve zyrtare dhe kishte tentuar të arratiset. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *