Ndalohet 37-vjeçari nga Xhepçishti i Tetovës, u soll në mënyrë agresive ndaj një personi tjetër dhe policisë

Dje (27-mars) rreth orës 16:30, në rrugën Bllagoja Toska në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë ndaluar 37-vjeçarin H.D. nga Xhepçishti i Tetovës, i cili për shkak të keqkuptimeve në komunikacion është sjellë në mënyrë agresive ndaj një personi tjetër, por edhe ndaj pjestarëve të policisë që po ndërmerrnin veprime zyrtare. Rasti është duke zbardhur dhe dokumentuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *