Ahmeti për ligjin për shtetësi: “Nuk është mirë të bëhen blloqe dhe të demonstrohen patriotizëm, as nga maqedonasit, dhe as nga shqiptarët” (Video)

Ali Ahmeti në prononcimin për media e komentoi ligjin për shtetësi ku tha se “Nuk është mirë të bëhen blloqe dhe të demonstrohen patriotizëm, as nga maqedonasit, dhe as nga shqiptarët”.

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *