Qeveria vendosi t’i dhurojë 12 helikopterë Mi-24 Ukrainës

Në seancën e sotme të qeverisë është marrë vendim për dhurimin e helikopterëve për Ukrainën. Këtë e kishte bërë të ditur më herët ministrja e Mbrojtjes, Slavjanka Petrovska, e cila tha se me gjasë do të dhurohen 12 helikopterë Mi-24.

Advertisement

“Qeveria e shqyrtoi dhe miratoi Informatat për nevojën e lidhjes së Protokollit për dhurimin e avionëve (helikopterëve) ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministrisë së Mbrojtjes së Ukrainës dhe miratoi Vendimin për dhurimin e avionëve. (helikopterë) në Ministrinë e Mbrojtjes së Ukrainës. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut shqyrtoi dhe pranoi tekstin e harmonizuar të Protokollit për dhurimin e avionëve ndërmjet Ministrisë së Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Ministrisë së Mbrojtjes së Ukrainës”, njoftoi Qeveria.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *