Fëmijët vazhdojnë të stërviten pavarësisht shpërthimit të vullkanit Etna pranë tyre (Video)

Shpërthimi i fundit i vullkanit Etna shkurtin e kaluar ka lënë shumë imazhe, disa spektakolare dhe disi befasuese, siç është ai i këtij grupi fëmijësh që po stërviten në Catania.

Ndërsa Etna shpërtheu me llavë dhe hi, fëmijët vazhduan stërvitjen e tyre me rutinat sportive, po, me një spektakël natyral në sfond.

Advertisement

Ata nuk shprehën asnjë ndjesi frike në reagimet e tyre duke vazhduar të qetë. 

Janë shënuar shpërthime të fuqishme vullkanike në Etna, një prej vullkaneve aktive në jug të Italisë.

Në kraterin juglindor të vullkanit Etna janë shënuar një sërë shpërthimesh të fuqishme vullkanike, të cilat filluan me 17 shkurt. 

https://m.facebook.com/groups/33261293810/permalink/10158029859288811/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *