Kika i “Its my love” me mesazh për hoxhallarët (Video)

Ia cilësuan emisionin si degj enerim, Kika ka një mesazh për hoxhallarët
Autori i programit ‘it’s my love’, Kreshnik Husaj, i njohur për publikun si kika, i është kundër përgjigjur hoxhës Omer Bajrami, i cili ditë më parë është marrë me fenomenin e ditëve të sotme, emisionin “Përputhen” dhe “I’ts my love”

Bajrami kishte thënë se këto janë emisione tur përuese dhe degje neruese për rininë tonë dhe sipas tij, kështu nuk duhet të jetë gjenerata pasardhëse e Adem Jasharit, Zahir Pajazitit dhe burrave e trimave tjerë që ka pasur ky popull.
I ftuar në emisionin ‘show time’, Kika dha një mesazh për hoxhën e njohur, të cilin mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *