Komisioni për Sëmundje Infektive propozon vendosjen e orës policore në të gjithë vendin nga ora 22:00 deri 05:00 të mëngjesit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe me propozim të Komisionit për Sëmundje Infektive para Qeverisë ka propozuar vendosjen e orës policore në të gjithë territorin e vendit edhe atë nga ora 22:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit. Nga atje theksojnë se Komisioni do të vendos se prej kur dhe sa do të zgjasë ora policore, transmeton TV21. /TV21

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *