Një burrë është zhdukur duke u përpjekur të kalonte një lum me një xhip

Një burrë është zhdukur derisa po përpiqej të kalonte një lumë me më shumë ujë se zakonisht në Dren, Demir Kapi.

Advertisement

Ky informacion për MIA është konfirmuar nga Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles, i cili tregon se personi i zhdukur po kërkohet.

Ai nuk mundi të jepte detaje të mëtejshme, vetëm tregoi shkurtimisht se policia dhe prokurori publik ishin në vendin e ngjarjes.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *