Artan Grubi: 122 500 qytetarë të regjistruar deri sot

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi në faqen e tij të facebook-ut ka dhënë një lajm të madh.

Advertisement

Grubi ka shkruar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 23 000 qytetarë tanë nga  DIASPORA dhe numri i i tyre i regjistruar deri më tani është 122 500

Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjithashtu ka përshëndetur mërgatën tonë, duke i kujtuar ata edhe njëherë se të gjitha të arriturat i kemi bashkë me ata dhe që edhe kësaj here DIASPORA jonë është në krye të detyrës.

Advertisement

Leave a Reply