Baba Vanga në shtratin e vdekjes: Ja çfarë tha parashikuesja për Kosovën (Video)

Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.

Advertisement

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vdekjes, thuhet ajo iu lut njerëzve që të jetojnë në paqe.

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parashikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të sulmeve terroriste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Advertisement

Leave a Reply