Bekë Berisha: Ramush Haradinaj ka më shumë mbështetje popullore se Vjosa Osmani

Bekë Berisha ka dhënë një deklaratë interesante.

Advertisement

Berisha, në një intervistë mes tjerash ka deklaruar se Ramush Haradinaj ka më shumë mbështetje popullore se Vjosa Osmani dhe kjo dëshmohet me numrin e deputetëve.

“Ramush Haradinaj ka më shumë mbështetje popullore se Vjosa Osmani.

Ajo i ka 7 deputetë nga lista e saj, ndërsa ne i kemi 8.

Kjo i bie që fuqi politike ne kemi më shumë. Dhe vazhdojmë të qëndrojmë në kandidatin tonë për president, e që është Ramush Haradinaj”, ka thënë Berisha në “Pressing”

Advertisement

Leave a Reply