Bërvenicë: 14-vjeçari sulmohet nga qeni i bashkëfshatarit

Dje në ora 22 e 55 minuta, një 14-vjeçar nga Bërvenica e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se afër shtëpisë së tij, kishte qenë i sulmuar nga një qen i një bashkëfshatari informon Gazeta Populli.
Çështja po pastrohet dhe dokumentohet.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply