Dhimbje e dyfishtë – Shukrie Thaçi për një ditë humbi vëllain dhe bashkëshortin

Shukrie Thaçi nuk është emër i panjohur për publikun shqiptar. Ajo është bashkëshortja e humoristit tanimë të ndjerë Cimës.

Advertisement

Shukria ka përjetuar dy dhimbje të mëdha, ende pa u bërë 24 orë ka humbur edhe vëllain edhe burrin e saj.

Ngushllime.

Advertisement

Leave a Reply