Gjendja shëndetësore e qytetares që policia i hodhi sprej pse nuk ia vendosi qenit maskën

Pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë përdorur sprej lotsjellës ndaj një qytetareje për ta arrestuar sot në rrugën B në Prishtinë.

Advertisement

Ajo në fillim nuk iu kishte bindur urdhrave të policisë që e kishin ndaluar pasi kishte nxjerrë në shëtitje qenin e saj pa maskë sigurie, transmeton GazetaPopulli.net

Fotografi të gjendjes së saj shëndetësore ka publikuar avokati Arianit Koci, nëpërmjet ‘Facebook’-ut. E njëjta kishte deklaruar se punon në QKUK dhe vuan nga astma.

Advertisement

Leave a Reply