Grubi: ‘5 milionë vaksina mi ofruan nga Gjermania’ (VIDEO)

Zv kryeministri Artan Grubi ne emisionin debativ ‘Click Plus’ tha se tani veq se puna e vaksinave eshte bere biznes dhe se duhet pasur kujdes me porosite.

Advertisement

Ai gjithashtu tha se mu personalisht me jane ofruar nga Gjermania 5 milion vaksina dhe cdo dite po me shkruajne.

Advertisement

Leave a Reply