Grubi dhe Osmani folën për rrugën Prizren – Tetovë

Në takimin mes zëvendëskryeministrit Artan Grubi dhe ushtrueses së detyrës së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani është folur për ndërtimin e rrugës Tetovë – Prizren.

Advertisement

“Përfshirë rrugën Prizren – Tetovë, pikën kufitare të përbashkët, heqjen e kufirit në Bllacë, gasifikimin e përbashkët, qendrën e përbashkët turistike në Brezovicë dhe në Kodrën e Diellit, si dhe një sërë marrëveshjes bilaterale”, ka deklaruar Grubi pas takimit me Osmanin.

Advertisement

Leave a Reply