Grubi: UÇK-ja po i ndryshon edhe Tigrat

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënies midis bashkësive Artan Grubi duke folur për pjesëmarrjen tek njësiti Tigrat u shpreh se UÇk-ja e ka ndryshu njësitin TIGRAT.
“UÇK-ja ka ndryshu Tigrat, dhe komandati i Tigrave qëndroi gatitu para meje” u shpreh Grubi duke theksuar ky njësit në të ardhmen do të ketë edhe shqiptarë./TS/

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply