Hajdutët gjatë orës policorë në Tetovë, vjedhin bankomatin me mijëra euro

Me datë 15.03.2021 në orët e hershme të mëngjesit gjatë orës policore në Tetovë është grabitur bankomati i TTK Banka, njofton portali Shqipmedia.

Advertisement

TTK Banka ka njoftuar se bankomati i saj numër 4 afër shtëpisë së armatës në këtë qytet nga gjithsej gjashtë që ka në Tetovë me datë 15.03.2021 gjatë orës policore në Tetovë është g.rabitur dhe nga kasaforta janë marrë 1.3 milion denarë ( rreth 20 mijë euro).

TTK Banka ka paraqitur rastin në Polici ndërsa i siguron klientët e saj se paratë e vjedhura kanë qenë të sigurara.

Advertisement

Leave a Reply