Kaplohet nga zjarri një restaurant në Ferizaj

Në një restaurant në Ferizaj ka shperthyer një zjarr.

Advertisement

Rrezikun nga ky zjarr e shtoi fakti që afër restaurantit gjendet edhe një pikë derivatesh.

Aty është parë një gjenerator, disa kabllo të djegura dhe restaurantin i cili ishte i mbyllur.

Pronarët e restaurantit nuk u deklaruan lidhur me rastin.

Por, vetëm thanë që nuk ishte diçka tragjike.

Advertisement

Leave a Reply