Komandant Qufa për Artan Grubin: Mos i trazoni eshtrat e dëshmorëve

Komandant Qufa për Artan Grubin: Mos i trazoni eshtrat e dëshmorëve

Advertisement

Postimi i plotë:

Në 40 vjetorin e protestave studentore,kta të moderuarit që thirren se partia qe perfaqsojn ka prejardhje nga UÇK,pa u përkulur te asnje varr dëshmori,veç sot paskan bërë homazhe të “Ujqit e luajt”

O “burra”

Përcaktohi kush jeni dhe çka përfaqsoni e mos i trazoni eshtrat e të rënëve ne këtë Mars të Lavdis….!

Advertisement

Leave a Reply