LSDM pret që shumicës t’i shtohen deputetët

Deputeti nga radhët e LSDM-së, Jovan Mitreski pret që të rritet shumica kuvendare.Ai theksoi se Kuvendi është i bllokuar nga opozita.

Advertisement

“Ligji për shtetësi i parashtruar nga ASH dhe Alternativa është bllokuar me amendamente të OBRM-PDUKM-së dhe partisë E majta. Nuk ka asnjë amendament të shumicës në këtë propozim ligj, por ne i dhamë vërejtjet tona”, tha Mitreski.

Ai shtoi se sipas konventave ndërkombëtare dhe sipas eksperëve nuk duhet nëse të sillet Propozim-ligji i propozuar i ASH-së.

Sipas tij, opozita maqedonase e bllokon opozitën shqiptare në Kuvend.

Advertisement

Leave a Reply