Lufta e Irakut- Janar 2005

“Nëna dhe babai im u vranë, ja kështu, u vranë!”

Advertisement

5 vjeçarja Samar Hasan duke bërtitur dhe e spërkatur në gjak (gjaku i prindërve të saj) pasi ushtarët amerikanë hapën zjarr ndaj makinës së familjes së saj në qytetin verior të Tal Afar, duke vrarë prindërit e saj.

Foto: Fotografi Amerikan i Luftës “Chris Hondros”.

Advertisement

Leave a Reply