Me iniciativë të Kurtit, nesër do të mbahen homazhe për aktorin e ndjerë Rasim Thaçi-Cima

Familja e aktorit tashmë të ndjerë Rasim Thaçit-Cimës në faqen zyrtare të tij kanë njoftuar se nesër me iniciativë të kryeministrit Albin Kurti do të bëhen homazhe.

Advertisement

NJOHTIM
Të nderuar dhe të dashur miq, kolegë dhe dashamirë të jetës dhe veprës së artistit, Rasim Thaqit – Cima

Ju informojmë se, me iniciativë të Kryeministrit z. Albin Kurti dhe organizim të Ministrit të Kulturës, z. Hajrullah Çeku:

Nesër, e Shtunë, me 27 Mars, në Teatrin Kombëtarë të Kosovës, duke filluar nga ora 9:00, do të bëhen homazhe për Artistin Rasim Thaqi CIMA!

Falenderojmë Kryeministrin dhe Ministrin e Kulturës, si dhe komunitetin Artistik që jane mobilizur, që qyetetaret e Prishtines dhe vendit, të kene mundesine publike per homazhe…!

Familja e R. Thaqit

Advertisement

Leave a Reply