Menduh Thaçi në vitin 2013: Vota juaj do ta bëjë “helm” ujin në Tetovë (Video)

Tetova përsëri pa ujë, pas një defekti në linjën e Leshnicës, por nuk është hera e parë që Tetova ngelet pa ujë, lidhur me ndalimin e ujit për pije në vitin 2013 Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare tha se tetovarë do të ju bëhet uji helm.

Advertisement

Të nderuar qytetarë,
Si rezulltat dridhjeve seizmologjike të tokës (tërmet) kemi rëshqitje të dheut në linjën e Leshnicës ku është paraqitur defekt në gypin kryesor fi-500.
Momentalisht në rezervuaret e qytetit pëson rënie drastike në një mesatare prej 150 l/s, gjithashtu nga sot kemi aktivizuar edhe katër bunare që gjenden në qytetin Tetoves.

Me qëllim të furnizimit të barabartë me ujë për pije në të gjitha pjesët kritike të qytetit deri në sanimin e defektit, Ju informojmë se nga sot (e Martë) 16.03.2021 NPK “TETOVA” Tetovë jemi të detyruar që të fillojëm me restrikcion të ujit për pije nga edhe atë nga ora 08:30 deri 11:30 si dhe pasdite nga 15:00 deri 18:00, kurse nga mesnata nga ora 00:00 deri në orën 05:00. Ky restriksion do të vlej deri në sanimin e defektit në linjën kryesore të Leshnicës.

Advertisement

Leave a Reply