Ministri Hoxha: Miratohen ndryshimet e ligjit per duhan, zgjatet afati deri me 31 mars

Në seancën e sotme parlamentare, Kuvendi i RMV-së miratoi ndryshimet në Ligjin për Duhanin, me të cilin afati për grumbullimin e duhanit nga korrja e sivjetme do të zgjatet deri më 31 mars.
Me këtë ndryshim, kërkesat e prodhuesve të duhanit janë plotësuar dhe u është mundësuar periudhë shtesë për grumbullimin e duhanit tepricë.

Advertisement

Në ditët në vijim, do të përcaktohet edhe metodologjia dhe intensiteti i grumbullimit, i cili do të mundësojë përfundimin me sukses të korrjes 2020.

Advertisement

Leave a Reply