MPB: Janë regjistruar 642 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (11/12.12.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 642 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga koronavirusi.

Advertisement

Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.

Advertisement

Leave a Reply