MPB jep detaje për arrestimin e dy vëllezërve Bojku

Ministria e Punëve të Brendshme ka dhënë detaje në lidhje me arrestimin e mbrëmshëm të dy vëllezërve Bojku në Veleshtë të Strugës.

Advertisement

“Më 19.03.2021, rreth orës 21:45 në rrugën Strugë-Dibër, para fshatit Veleshtë, nëpunës policorë nga Sektori për bashkëpunim ndërkombëtar policor dhe Njësiti special për antiterrorizëm “Tigrat” e kanë provuar nga liria E.B.(35), i cili është kërkuar me fletarrest nga Gjykata Themelore Strugë, i dënuar me burg me 21 vjet. Gjatë arrestimit, te E.B. është gjetur armë. Është arrestuar edhe B.B. te i cili gjithashtu është gjetur armë”, thuhet në njoftimin e MPB-së. /SHENJA/

Advertisement

Leave a Reply