Në Kovid Qendrat në Shkup për 24 orë janë hospitalizuar 31 pacientë

Në 24 orët e kaluara në Kovid Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 31 pacientë të ri për shkak të komplikimeve nga koronavirusi. Gjithsejtë 436 persona të dyshuar dhe konfirmuar me Kovid-19 po kurohen në Repartet infektive në kryeqendër. Në 24 orët e fundit në Klinikat Interne janë pranuar 23 pacientë. Në Kovid Qendrën në “8 shtatori” ka pasur 6 pranime dhe 2 të tjerë janë pranuar në Klinikën Infektive.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply