Pas 12 vitesh Policia Pyjore do të bëhet me çizme të reja

Anëtarët e Policisë Pyjore morën çizme pas 12 vjetësh. Në ngjarjen e sotme me këtë rast, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe i Ekonomisë së Ujërave Arianit Hoxha njoftoi se Policia Pyjore më së voni deri në Mars 2021 do të pajiset me uniformat e reja të verës dhe dimrit.

Advertisement

Sipas Hoxhës, në seancën e djeshme të qeverisë, u miratua informacioni për mbrojtjen dhe promovimin e të drejtave të punëtorëve përmes Marrëveshjes Kolektive të zyrtarëve të autorizuar në Policinë Pyjore, e cila pas 22 vitesh do të bëjë ritjen e pagave dhe të drejtat e punonjësve të policisë pyjore.

Ai falënderoi policinë pyjore për punën e suksesshme, duke kujtuar se një njohje e tillë ka ardhur së fundmi nga Interpoli.

Advertisement

Leave a Reply