Pas vendimit të Gjykatës Supreme, Rron Gjinovci kërkon burgosjen e Adrijana Hoxhiq

Adrijana Hoxhiq nga Ujedinjena Zajednica do të mbetet jashtë Kuvendit të Kosovës, pasi Gjykata Supreme ka marrë vendim të anulohen votat e këtij subjekti.

Advertisement

Pas këtij vendimi të Supremes, ka reaguar aktivisti Rron Gjinovci, i cili ka kërkuar burgosjen e Adriana Hoxhiq dhe personave të tjerë të përfshirë në këtë skandal.

“Pas vendimit të Gjykatës Supreme, është e qartë që Lista Srpska bashkë me Adrijana Hoxhiq dhe partitë tjera kukulla rome e boshnjake, e kanë sulmu integritetin e zgjedhjeve dhe kanë kry vepra penale. Burgosni!”, shkroi Gjinovci në Facebook, përcjell “Bota sot”.

Postimi i plotë

Pas vendimit të Gjykatës Supreme, është e qartë që Lista Srpska bashkë me Adriana Hoxhiq dhe partitë tjera kukulla rome e boshnjake, e kanë sulmu integritetin e zgjedhjeve dhe kanë kry vepra penale. Burgosni!

Advertisement

Leave a Reply