“Sekretet e vaksinës” – Çfarë fshihet pas kontratave të fshehta dhe efektet e vaksinës

Në mbarë botën ka nisur procesi i vaksinimit për Covid-19….
Kompanitë prodhuese po furnizojnë vendet e fuqishme, ndërsa Shqipëria dhe rajoni ende skanë marrë dozat e porositura….

Advertisement

Përtej premtimeve prej 1.6 milionë dozave të rezervuara, sa prej tyre pritet të mbërrijnë në Shqipëri këtë vit ?!

Me vetëm 1000 persona të vaksinuar, Shqipëria mund të mbrohet nga Covid, në vitin 2023.

Sekreti që mbulon kontratën e Pfizer dhe dërgesat me pikatore, ka detyruar Ministrinë e Shëndetësisë që ti varë shpresat te vaksinat Covax.

Ndiq videon:

Advertisement

Leave a Reply