Ushtari i UÇK-së që sot vdiq është detyruar të punoj edhe pse vuante nga epilepsia

Frashër Oseku:
Irfan Dauti, ish ushtar i UÇK-së, nga Shtimja.
Ka qenë i sëmurë me epilepsi.
Edhe pse i sëmurë, është detyruar të punoj në punë ndërtimore për të siguruar bukën e gojës për vete dhe familjen e tij.
Mbrëmë, nga sëmundja e humbi vetëdijen dhe u mbyt në vendin e punës.

Advertisement

Si ishte LIRIA KA EMËR?
A ka emër për edhe për ushtarët e thjeshtë apo vetem për disa komandanta me xhepa të mbushura?
Njëriu që rr*ezikon jetën pë Shtetin. Ky shtet ja kthen shpinën.

Advertisement

Leave a Reply