VMRO-DPMNE: Në Maqedoni nuk ka vaksina, por ka më shumë se tre mijë të vdekur nga korona

Gënjeshtrat të cilat i thonë kompetentët nuk kanë fund!

Advertisement

Zaevi dhe Filipçe thonë se do të ketë rreth 20 mijë vaksina kundër koronës nga Fajzeri, Pendarovski thotë biseduam me Fajzerin dhe aspak nuk kanë pasur plan të punojnë me ne treg i vogël ka qenë Maqedonia!

Kjo tashmë midis tyre padyshim është një çështje kush do të gënjejë më shumë.

Por, fakti është njëri ka doza të parëndësishme të vaksinave dhe atë një pjesë janë donacion nga Serbia, ndërda tre mijë janë furnizuar nga Rusia.

Për shkak të dëshirës për provizione të Filipçes dhe Zaevit edhe krahas avansit të paguar për vaksinat kineze, Maqedonia mbeti pa të njëjtat. Kina u tha nuk e respektuat protokollin, te ne nuk mund të furnizoni vaksina përmes kompanive fantazmë.

Advertisement

Leave a Reply