LSDM: Në mandatin e ardhshëm paga mesatare mbi 1000 euro, minimumi 600 euro

LSDM-ja pĂ«rmes njĂ« komunikate mĂ«ngjesin e sotĂ«m njoftoi se nĂ« mandatin e ri tĂ« LSDM-sĂ« paga…

Pas mesnate ulet çmimi i naftës në Maqedoninë e Veriut

Pas mesnate çmimi i naftĂ«s nĂ« MaqedoninĂ« e Veriut do tĂ« ulet pĂ«r 2 denarĂ«. KRRE…

Nga mesnata rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator pĂ«r EnergjetikĂ« (KRRE) solli vendimin, me tĂ« cilin bĂ«het rritja e çmimeve tĂ« shitjes…

Sërish rriten çmimet e derivateve në Maqedoninë e Veriut, ndryshojnë dizeli dhe benzina

SĂ«rish do tĂ« kemi rritje tĂ« derivateve tĂ« naftĂ«s nĂ« MaqedoninĂ« e Veriut, sot Komisioni Rregullator…

LSDM: Nga marsi paga minimale do të jetë 22.500 denarë

LSDM thotĂ« se do tĂ« vazhdojĂ« rritja e pagave edhe nĂ« vitin 2024. Ata njoftojnĂ« se…

Nga sot ulet çmimi i energjisë elektrike për bllokun e parë në Maqedoni

Nga sot, energjia elektrike pĂ«r amvisĂ«ri ulet me 5.16 pĂ«r qind pĂ«r bllokun e parĂ«, pĂ«r…

LSDM: Ka filluar pagesa për pensionistët, rritje e pensioneve minimal dhe mesatare

Nga LSDM njoftojnĂ« se ka filluar pagesa e mbĂ«shtetjes financiare nga pakoja e fundit e masave…

Nga marsi 2024 nuk do të ketë pagë më të ulët se 22.500 denarë në Maqedoni

Ministri i EkonomisĂ«, Kreshnik Bekteshi njofton se paga minimale do tĂ« jetĂ« 22.500 denarĂ«, ndĂ«rsa ajo…

Maqedoni, vitin e ardhshëm rritet paga minimale

Nga muaji mars i vitit 2024 paga minimale do tĂ« jetĂ« 22.500 denarĂ«, qĂ« edhe dyfishim…

Nga sot çmime më të lira të derivateve të naftës

Çmimi i naftĂ«s nga sot nĂ« mesnatĂ« Ă«shtĂ« liruar pĂ«r 1 denarĂ«, njoftoi KRRE. NjĂ« litĂ«r…