Në Maqedoni, magjistra e doktorë të papunë!

Sipas evidencës së fundit për personat e papunë, në Agjencinë për Punësim si të papunë janë…

Të rinjtë s’duan të rrinë në Maqedoninë e Veriut, 90 % e tyre duan të ikin

Nëntëdhjetë për qind e të rinjve në vend duan të emigrojnë dhe një nga faktorët që…

Ndërrmarja “Parkingu i Qytetit” Tetovë me informatë të rëndësishme

Ju njoftojmë se NP “Parkingu i Qytetit” Tetovë ka filluar t’i paralajmërojë të gjithë vozitësit, automjetet…

Super ekspertiza për “Llaskarcën”, Byroja për Ekspertiza Gjyqësore shkel afatin

Byroja për Ekspertiza Gjyqësore ka shkelur afatin e caktuar nga Gjykata Penale për dorëzimin e super-ekspertizës…

Një ekip amerikan do të hetojë funksionarët e korruptuar në Maqedoni

Uashingtoni ka dërguar një ekip në Maqedoni për vështrim më agresiv ndaj aktorëve të korruptuar, funksionarëve…

Dhjetëra qytetarë përfunduan në bisedë informative sepse festuan fitoren e Zvicrës kundër Serbisë?!

Policia ka thirrur në biseda informative 10 persona nga Kumanova të cilët më 2 dhjetor festuan…

RMV, dy milionë euro të mbledhura nga shitja e qeseve plastike, paratë do të përdoren për blerjen e kontejnerëve për komunat

Për një vit janë mbledhur 2 milionë euro nga shitja e qeseve plastike. Pas hyrjes në…

Dhjetëra persona në stacionin policor në Kumanovë, shkak festimi i fitores së Zvicrës

Për momentin në stacionin policorë në Kumanovë 10-15 persona janë thirrur në bisedë informative. Burime për…

Arrestohet 21 vjeçari nga Kondova, dërgohet në burg për vuajtje të dënimit

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme ka privuar nga liria 21…

8 dhjetori ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e RMV-së

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale (MPPS) njofton se në pajtim me Ligjin për festa të…