Filipçe: Nuk përjashtohet mundësia e karantinës

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe për TV24 deklaroi se nuk përjashtohet mundësia për karantinë në vend.

Advertisement

Sipas tij, të rinjtë nuk i respektojnë masat parandaluese dhe vazhdojnë me komunikim dhe kjo bën bartjen e virusit.
Filipçe thotë se gjatë periudhës që vjen do të shihen rezultatet e orës policore.

Ndryshe, ora policore në Maqedoni të Veriut ka kohë që ka filluar dhe zyrtarisht do të zgjasë deri më 22 mars, por me gjasa të mëdha për të vazhduar edhe për një periudhë të gjatë.

Advertisement

Leave a Reply