Kamçevit i refuzohet ankesa, mbetet në burg

Biznesmeni Orce Kamçev mbetet në burg për shkak se Gjykata Penale ia refuzoi ankesën.

Advertisement

“Këshilli Gjyqësor duke vepruar ndaj ankesës së mbrojtjes së J.K kundër vendimit të gjykatësit në procedurë paraprake nga data 14.03.2021, mori vendim me çka refuzohet dhe vërtetohet vendimi i gjykatësit në procedurë paraprake ku të akuzuarit i caktohet 30 ditë paraburgim”, thonë nga gjykata.

Kamçev u arrestuar këtë javë pas infromacioneve se përgatitet për arratisje.

Prokurorja Lile Stefanova kërkoi paraburgim për Kamçevin.

Advertisement

Leave a Reply