Policia bastis banesat e ish kryeministri Nikolla Gruevski në Shkup

Sot në Shkup policia ka kryer bastisje në banesat e Nikolla Gruevskit në Shkup, kanë njoftuar burime policore. Sipas tyre, bastisja është kryer në orët e paradites.
Siç shkruan “Slloboden Peçat” më herët bastisje janë kryer edhe në disa objekte në Prilep, pronë e ish ministrit të transportit dhe lidhjeve, Mile Janakievski. Nga policia kanë konfirmuar bastisjet në Prilep dhe Shkup, por pa përmendur pronarët e tyre.

Advertisement

Bastisjet kanë të bëjnë me dyshimet lidhur me rastin “Parcelat në Vodno”. Në këtë rast, Gruevski akuzohet se ka mundësuar që me para të grumbulluara për partinë të blehen parcela në Vodno përmes kompanisë së kumbarës së tij, Novaçveski. Në këtë aferë janë të dyshuar edhe Nenad Josifoviq dhe Ratka Kamçeva.

Advertisement

Leave a Reply