Opozita vazhdon bllokadën, propozon mbi 7.000 amendamente

ASH-AAA ka vazhduar me bllokadën e paralajmëruar të ligjeve. Ndaj disa propozim ligjeve që ndodhen në fazën e leximit të dytë në Komisionin për financa dhe buxhet koalicioni në fjalë ka propozuar mbi 7.000 amendamente për të paktën 10 ligje.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *