Prof. Nexhmedin Beadini i Universitetit të Tetovës në pronësi të tij 2 vila, 2 shtëpi si dhe 3 makina luksoze!

Profesor Nexhmedin Beadini i Universitetit të Tetovës posedon edhe ville ne qendren turistike Mavrove, Kodren e Diellit dy shtepia ne afersi te spitalit te Tetoves ku edhe aty posedon nje shitore per blerjen e librave temave dhe korrupsionet e tjera.
Posedon makine Range Rover, Opel, Golf7 dhe shume te tjera qe per publikun jane ende te panjohura shkruan news33.tv

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *