Edi Rama apel shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut: Regjistrohuni, nuk ju duhet pushkë as lopatë!

Kryeministri Edi Rama ju ka bërë apel shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen.

Advertisement

Ai ka thënë se nga numri i të regjistruarve varet edhe fuqia kushtetuese e shqiptarëve në Maqedoni.“Juve nuk u kërkohet të merrni pushkën shyqyr Zotit dhe të dilni në mal, nuk u kërkohet të merrni lopatën dhe të dilni në fushë, madje nuk u kërkohet as të dilni hiq nga shtëpia, po veç të harxhoni pesë minuta, një, dy, tre, katër, pesë, për të klikuar me smart phonin tuaj në adresën census.stat.gov.mk, ku ju me krenari e shkruani emrin tuaj”, ka deklaruar Rama në thirrjen e tij, raporton Gazeta Populli.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *